охооо, здравееей, приятелче, радвам се че реши да загубиш малко време с нас
www.topalski.info
охооо, здравееей, приятелче, радвам се че реши да загубиш малко време с нас
нашите координати на съвремената комуникация
Краси Топалски

тел. 0878 421132
сл. тел. 0898 777343
icq: 116563845
skype: krasimir.topalski
e-mail: topi_44@abv.bg
Цвети Топалска

тел. 0878 242627
тел. 0899 262427
icq: 403957762
skype: tzvetelina.topalska
e-mail: tzvety88@abv.bg

Здравейте г-н Топалски, пише Ви собственикът на ресторант "Алеко". Току що прочетох в сайта Ви Вашия разказ за преживяванията Ви в нашия град и по-специално неприятностите, с които сте се сблъскали в нашия ресторант. Искам да Ви поднеса най-искрените си извинения за въпросната случка. Съзнавам колко неприятно Ви е станало, тъй като и аз самия съм се сблъсквал с подобно отношение на много места в България. Именно защото аз и семейството ми сме посещавали много места, сега се стараем да приложим най-доброто, което сме видели, и съответно да избегнем недостатъците, които сме срещали. За съжление това не винаги е възможно, защото в работата ни се сблъскваме с човешкия фактор и липсата на качествена и мотивирана работна ръка. Особено през лятото в нашия малък град е много трудно, тъй като голяма част от сервитьорите и кухненския персонал отиват да работят в морските курорти. Градчето е малко и както сте се уверили няма капацитет да посреща толкова много хора. Като изключим празниците и почивните дни, през останалото време страдаме от липса на клиенти, поради което няма как да поддържаме голям персонал. Стараем се да направим всичко възможно за да осигурим удобството на нашите клиенти в моменти като този и смея да твърдя, че в повечето случаи успяваме. Съзнаваме обаче, че имаме много още да учим, затова и не сме застраховани от подобни случки.
На нас ни е много по-неприятно, че такива неща се слуват в нашия ресторант, защото най-добрата реклама за нас е доволния клиент, респективно недоволния такъв е точно обратното.
Написах всички тези неща не за оправдание, а за да Ви уверя, че подобни инциденти са изключение, а не практика при нас. Ние се опитваме да се мерим с най-добрите и се надяваме да дойде ден, когато няма да имаме подобни оплаквания като Вашето.
При следващото Ви посещение заповядайте отново при нас и Ви уверявам, че няма да срещнете подобно отношение.
Ако желаете разгледайте нашия сайт                                           , който е все още в процес на изработка, но има снимки на интериора, градината и някои ястия...поне да ги видите, след като не сте могли да похапнете :)

П.П. Бихме Ви били много благодарни ако можете да посочите името на въпросната сервитьорка, или поне да я опишете.

Поздрави,
............................

******************************************************************

Здравейте ,г-н Хараламбиев, г-н Тодоров,
благодаря Ви много за изчерпателното писмо.
Искам първо да Ви споделя, че нашия сайт е по- скоро за наше собствено удоволствие, чете се предимно от наши роднини и приятели, нещо като електронен споменик. Описваме всичко с подробности за да може след години когато го прочетем, да си спомняме неща, които може би ще са избледняли в паметта ни. Целта в никакъв случай не е да ви злепоставим заведението или да направим лоша реклама. Като цяло през тези дни не случихме на обслужване в              , така че не го приемайте лично.
Но наистина говорейки за гр. Свищов с наши познати и приятели, всички споменаваха вашето заведение. А също така и на нас ни направи приятно впечатление минавайки покрай заведението през деня. Обстановката ни плени и ние сами избрахме да хапнем и пиинем там.
Не се съмнявам в красотата и вкуса на прелдаганите ястия, които видяхме, както на сайта ви така и по съседните маси.
Но няма как да не ни изненада отношение на персонала, още повече за заведение което си личеше, че всяко нещо е направено с голям мерак. За първи път ни се казва "няма смисъл да чакате", един вид тръгвайте си. Останахме направо смаяни. Ако просто ни се бяха извинили учтиво и с усмивка да ни се обясни ситуацията щяхме да разберем, та и ние сме хора, а и повечето през студенстките си години сме работели в тази сфера.
За съжеление доколкото си спомняме момичетата не носеха баджове с имената си и няма как да ви кажем името на девойката.
Но като цяло още веднъж Ви благодаря за писмото, ако повечето хора постъпваха като вас, сигурно нямаше да сме на този хал.
Пожелавеме Ви здраве, за да може да вдъхнете живот на всички ваши идеи и бизнес планове. Успех!
семейство Топалски

Йоана Топалска
тел.
0878 391132
Магделена Топалска
за сега може да я намерите
на дом. телефон - 02 877 62 15
Свищов
Свищов
www.restorantaleko.com