охооо, здравееей, приятелче, радвам се че реши да загубиш малко време с нас
www.topalski.info
охооо, здравееей, приятелче, радвам се че реши да загубиш малко време с нас
нашите координати на съвремената комуникация
Краси Топалски

тел. 0878 421132
сл. тел. 0898 777343
icq: 116563845
skype: krasimir.topalski
e-mail: topi_44@abv.bg
Цвети Топалска

тел. 0878 242627
тел. 0899 262427
icq: 403957762
skype: tzvetelina.topalska
e-mail: tzvety88@abv.bg

Здравей, Цвети!

Случайно попаднах на topalski.info, не се познаваме лично, но ми станахте много симпатични и ви поздравявам за смелостта! Много хубав сайт! Чудесно е, че отделяте и намирате време, и много се радвам, че има хора, които споделят така открито личните си преживявания и емоции - давайте все така!

По много неща моето семейство прилича на вашето, с това първо ми привлече вниманието сайта. И ние имаме две момиченца, на (почти) 5 и на 1 годинка, Марина и Яна. Работим и двамата, гледаме си сами децата, готвим си абсолютно всяка вечер и се радваме да си направим нещо по-красиво и оригинално за ядене. Водим каката на балет - миналата година, сега на английски, за рисуване не съм успяла още, но много ми се иска. Правим си картички винаги сами, обичаме да снимаме, пътуваме когато можем, винаги си правим изненади за рождени дни и изобщо - живеем си семейно идилично, като ти пишеш :)

Имала съм желание да направим сайт, но честно казано време не ми остава - а може би не съм решила твърдо да го правя. Ако реши човек сигурно ще намери време.

И така, стига толкова, надявам се сте добре всички и ви желая да пишете все повече в сайта и всичко най-хубаво!

Катя

P.s. Да ти кажа една хитринка за готвене ,която наскоро открих. Пълнени чушки с ориз стават страшно хубави, ако се сложи и един суров настърган картоф в плънката. Задължително настръган! Той после не се усеща, но променя и омекотява вкуса. Морковите също ги стържа вече и става съвсем различно на вкус! Надявам се обичате чушки - у нас и Яна си хапва с удоволствие :)

******************************************************************

БЛАГОДАРЯ ТИ, КАТЯ!
Пожелава ме Ви много здраве, и безброй хрумвания, които всички да успеете да реализирате. Бъдете все така щастливи. Радвам се, че си успяла да реализираш идеята със сайта, когато имам време надничам там.
Успех и още веднъж много здраве!
сем. Топалски
Йоана Топалска
тел.
0878 391132
Магделена Топалска
за сега може да я намерите
на дом. телефон - 02 877 62 15