www.topalski.info
охооо, здравееей, приятелче, радвам се, че реши да загубиш малко време с нас
Мдааам .... ето как и накъде върви света!
Преди се събирахме, за да се видим, да си разкажем това - онова, какво  се случва с нас, и приятелството ни просто се случваше, и беше неангажиращо. А сега толкова сме обсебени от напредъкът на света, че и ние не забелязваме как минават дните ни, между компютрите и интернета. Уж подържаме връзки, но някак си като се видим се чудим какво да си разкажем, дали това да го разкажа или да го спестя и изобщо има ли някакво значение за другия човек, че да го занимаваш с твоите случки. Преди снимките се вадеха и се лепяха в албуми, прегръдките и целувките бяха истински... А сегааа ... нещата се случват ето така  - "онлайн".
Една неделя, дъщеря ни Йоана дойде при мен и ме попита: "Мамо, защо с тати правите това?" имаше в предвид сайта. Да, наистина времето беше лошо и не беше за разходка, но осъзнах, че е минала съботата  и неделята почти си беше отишла, доката ние обмисляхме страниците. Аз не бях си дала отговор на въпроса на Йо, попитах Краси  и той отговори така "ами, за да си имаме нещо като електронен споменик".
Да, това беше отговора. Така се роди идеята и насоката на нашия сайт.
Да си съхраним спомените, но така, че и да са достъпни до всички наши приятели и неприятели, познати и непознати. До всички които решат да споделят малко от времето си с нас
.
Да пишеш анонимно е къде - къде по - лесно!
Да пишеш, когато всички те познават е къде - къде по - смело!
А да разказваш знаейки, че си оголваш душата си е къде - къде по - страшно.
Но какво пък, един живот живеем!
Нека да го изживем както искаме, а не както трябва!   
Когато една жена си остане в къщи, обикновено започва да се занима с неща от които, първо не разбира и второ не са й работа, вместо с това което й е задължение.

P.S. и това е резултата.


ВАЖНО!!!
Сайтът е абсолютно аматьорски. Пълен е с правописни грешки. За съжаление незная опция с една корекция да се отстранят. А повторното им публкикуване, би рискувало загубата на доста информация. Един вид за да ги отстрани Цвети, е все едно да направи всяка една страница по страница отново.
Информирам Ви затова още преди да сте започнали да четете и ако сте от хората, на които правописните грешки им бъркат в здравето, по добре не рискувайте.