Pablo Software Solutions СЕМЕЙНА ИДИЛИЯ - ЦВЕТИНИ ВЪЛНЕНИЯ
www.topalski.info
www.topalski.info
 
ДЕТСКИ ИДЕЙ

Всеки е имал детски идеи и амбиции, които не е реализрал по една или друга причина.
Аз все още си спомям как майка ми, ми се смя на една моя картина . Ще да съм била първи, втори клас, но това ме отказа от рисуването, а сега искам да си направя някоя драсканица.
После се записах в кръжок за писане на стихове, но в тийнейджърска възраст две момичета се борехме за едно момче и двете му пишехме стихове и ... аз се ядосах  и изхвърлих всички мой записки до момента - каква загуба?
Като дете колекционирах - календарчета, марки, салфетки, обвивки от шоколади и бонбони и вече не си спомям какво ли още не. Имах един шкаф с кутии, на доста по - късен етап в студенстките години, подарих всичко на едни деца, а сега с мойте дъщери сигурно бих се забавлявала доста с мойте детски съкровища - но уви!

За това никога не е късно да започнеш не започнатото или да довършиш недовършеното. Просто си избери някаква посока.  Ето например по един повод ми хрумна да направя малки картички, дъщеря ми ме гледаше как лепя и режа, попита ме, дали може да ползва изрезките, а след това ги сглоби и надписа сама - а тя е на 5 години и вече е отключен таланта да твори, сега са закачени на нейната секция, ето това е уникалното произведение.

Можеш да се сетиш за някой човек например и няма как да не ти хрумне някоя идейка, за персонална изненада. Аматьорска, но лична. От никъде не може да се купи, и никой няма друга като тази. Забележително, нали?
Ето няколко идеи, които аз съм реализирала по различни поводи, ако и ти имаш подобни идеи, или ти хрумне някоя, или пък реализираш по свой начин, нещо от тези, ще се радвам да ги споделиш с мен.
ИДЕЙКИ направи си сам:
КРАСИ
започва се
детски спомен жив
свободно време
коли
филми
празници и снимки
ЦВЕТИ
.... и такааа...
свободно време
идейки
размисли
изпробвано
празници и снимки
ЙОЙО
започни
бебешки историй
бебешки речник
занимания
празници
снимки
МЕГИ
започни
за мен
бебешки му работи
занимания
празници и веселие
снимки