Pablo Software Solutions СЕМЕЙНА ИДИЛИЯ - ЦВЕТИНИ ВЪЛНЕНИЯ
www.topalski.info
www.topalski.info
СВОБОДНО ВРЕМЕ
В днешното забързано ежедневие, едва ли някои изобщо има свободно време, то по-скоро винаги недостига.  НО ако го караме на автопилот постоянно, много скоро започваме  да живеем по стереотипа "ден да мине, друг да дойде".

Затова, .... , затова трябва да си откраднем. Трябва да бъдем и малко егоисти, трябва да отделяме време за себе си, дори и по половин или един час на ден, в който да почетем любима книга, списание, по амбициозните могат да поработят над себе си -  някоя и друга глезотийка - фитнесче, масажче, процедурка за лице, да не забравяме, че всичко това можем да направим и в домашни условия, нооо можем и да се оставим в ръцете на специалистите, от нас е необходимо само присъствие, или по конкретно казано - свободно време, или по-точно "откраднато време ЗА мен".

Виж, виж, кой го казва! Ха-ха-ха, много ме бива да давам съвети на другите! Но да си призная, за себе си аз рядко го правя. Знаете ли го онзи лаф  "от утре ставам нов човек"?
Един мъж всяка вечер се прибирал пиян, жена му от вратата го почвала. Една вечер той казал "жена, обещавам от утре ствам нов човек - никакво пиене"! Зарадвала се съпругата му. Легнали си. На другата вечер мъжа  - пак пиян се прибира. Жена му викнала "Какво стана, нали ми обеща"?, а той вдигнал рамене и казал: "Е, какво да правя, като и на този новия пак му се пие!"
та така и аз :-)
/разходка/   /шопинг/   /сам със себе си/   /да откриеш призвание/   /релакс/
КРАСИ
започва се
детски спомен жив
коли
филми
празници и снимки
ЦВЕТИ
.... и такааа...
свободно време
идейки
размисли
изпробвано
празници и снимки
ЙОЙО
започни
бебешки историй
бебешки речник
занимания
празници
снимки
МЕГИ
започни
за мен
бебешки му работи
занимания
празници и веселие
снимки
СУТРИН С КАФЕТО ...